top of page
  • Foto van schrijverNieuwsblad

Based on Stage brengt al zingend en swingend een moordverhaal

Bijgewerkt op: 13 feb.

Foto productie Tot de dood... van Based On Stage
© Jan Vens
In zaal Nova brengt Based on Stage momenteel het stuk ‘Tot de dood....’ waarin een moord wordt gepleegd en men op zoek gaat naar de echte moordenaar. Klinkt allemaal redelijk luguber voor een Gentsefeestenproductie maar de jongeren van het gezelschap brengen het stuk met veel muziek en dans.

Rozanne en Jolien leven in de illusie dat ze een gelukkige relatie hebben. Wat ze niet weten is dat ze dezelfde man delen. Maar dan wordt Tom dood teruggevonden. Zijn vrouw Rozanne en zijn verloofde Jolien worden opgepakt. Hebben zij hier iets mee te maken? Of maakte hij er zelf een eind aan? Weten de vrouwen meer dan ze toegeven en komen ze gewoon hun belofte na: in goede en kwade tijden, tot de dood ons scheidt...

Het stuk zit verrassend in elkaar en wordt professioneel gebracht.De muziek in de show is een geniale zet en geeft het stuk net dat ietsje apart. Niettegenstaande het over een moord gaat swingt het stuk van begin tot eind.....een ideaal avondje uit. Speeldata zijn 20, 21 en 23 juli om 20uur. Op zaterdag 22 juli om 15 uur. Tickets via basedonstage@gmail.com Zaal Nova, Sint Bernadettstraat 132, Gent Alle info over het gezelschap op hun site.



12 weergaven0 opmerkingen
bottom of page